Hoe maak je als trainer het verschil?

In Nederland voetballen ongeveer één miljoen kinderen. Ze worden begeleid door jou en nog duizenden andere trainers.

Hoe belangrijk is de rol van de trainer eigenlijk? Jij kunt ervoor zorgen dat talent tot wasdom komt. Maar trainers die niet weten wat ze doen, kunnen talent in de kiem smoren en kinderen zelfs een afkeer geven van hun favoriete sport.

21-verhalen-voor-trainers-omslagMet dit e-book leidt de ervaren jeugdtrainer Mauro van de Looij je langs 21 Engelstalige YouTube-filmpjes met inspirerende verhalen die je kunnen prikkelen om je rol als trainer verder in te vullen. Bij elk filmpje geeft hij de belangrijkste punten voor trainers en een paar vragen om over na te denken.

Zo kom je vanzelf tot een doortimmerde visie op jouw rol als trainer. Voor alle sporten trouwens.

Download hier het ebook: 21 superinspirerende youtube-filmpjes voor trainers

Inspireer elkaar

Praat mee over hoe je als trainer het verschil maakt! Word lid van de Facebookgroep en de LinkedIn-groep. En volg Mauro van de Looij op Twitter.

Mauro van de Looij werkte als hoofd scouting en talentontwikkeling bij Willem II en als jeugdtrainer bij Willem II en PSV. Mauro is opgeleid als kinder– en jeugdpsycholoog en studeerde daarnaast sport– en prestatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij doceert momenteel aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. Via zijn adviesbureau Bauer & Van de Looij ondersteunt hij voetbalclubs bij het opleiden van jeugdtrainers en het herkennen en ontwikkelen van talent. Hij geeft lezingen en presentaties bij sport-verenigingen, scholen en bedrijven. Verder coacht hij studenten en sporters.