• Binnen twee werkdagen in huis
  • Veilig betalen
  • Niet tevreden? Geld terug.

Boeken onderwijs

Ben jij docent, mentor of zorgcoördinator of heb je een andere functie in het onderwijs en zou jij graag boeken over het onderwijs willen lezen? Omdat jij je wil verdiepen in je vakgebied? En omdat je die kennis wil gaan toepassen in de praktijk? Bij Betere Boeken vind je een uitgebreide selectie van boeken over educatie. Boeken over jouw rol in het onderwijs, boeken met weetjes en tips die je tijdens lessen of vergaderingen kunt toepassen én zelfs boeken voor ouders van schoolgaande kinderen. De beste boeken over het onderwijs vind je bij Betere Boeken!

Ruime keuze uit boeken over het onderwijs

Betere Boeken biedt absoluut de beste boeken over het onderwijs. Waarom? De keuze is ruim en het assortiment zeer uitgebreid. Zo kun je kiezen uit boeken die jou helpen je werk beter te doen, uit boeken die jou net dat beetje extra inspiratie bieden én uit boeken die jou laten zien waarom je met zoveel plezier in het onderwijs werkt. Ook voor ouders zijn er genoeg boeken die alles vertellen over het onderwijs dat de kinderen genieten. Kies onder andere uit een van de volgende titels:

  • ‘101 vragen aan de juf’ van Nathalie van Thiel;
  • Docent van nu’ van Klaas Jan Terpstra;
  • ‘Je vergadering als goudmijn’ van Bart Kessels.

Gemakkelijk de beste boeken over het onderwijs online bestellen bij Betere Boeken

Het voordeel van Betere Boeken is dat je de diverse fantastische titels gewoon online bestelt. Dat doe je door het gewenste boek in je winkelmandje te plaatsen en vervolgens veilig te betalen via bijvoorbeeld iDEAL. Wij verzenden jouw artikelen dan met PostNL, zodat jij ze binnen twee werkdagen al in huis ontvangt. Bestel je voor meer dan €20,-? Dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening!

Vragen? Neem contact op!

De beste boeken over het onderwijs bestel je dus bij Betere Boeken. Welk boek is het meest geschikt voor jou? Indien je daar vragen over hebt, dan kun je altijd even contact met ons opnemen via 030 2270 688. Wij adviseren je graag! Ook wanneer je problemen ervaart bij het bestellen of je andere vragen aan ons hebt, kun je ons altijd even bellen.

Andere bezoekers bekeken ook:
Bedrijfsboek | Loopbaan boeken | Managementboek online | Boek leidinggevenden

© 2017 BETEREBOEKEN.NL IS DE WEBSHOP VAN UITGEVERIJ BIGBUSINESSPUBLISHERS - KVK 56702159 - ALGEMENE VOORWAARDEN