• Binnen twee werkdagen in huis
  • Veilig betalen
  • Niet tevreden? Geld terug.

Contextuele leerlingbegeleiding

Contextuele leerlingbegeleiding staat voor begeleiding van leerlingen bij de sociaalemotionele- en cognitieve ontwikkeling. Deze wordt in context geplaatst van de voor hen belangrijke belevingswereld. Wil je meer weten over deze vorm van begeleiding? Bestel dan boeken over het onderwijs via Betere Boeken. In ons assortiment vind je diverse boeken over het onderwijs en bijbehorende zaken.

Meer leren over contextuele leerlingbegeleiding? Betere Boeken heeft het juiste boek!

Bij contextuele leerlingbegeleiding ga je uit van een zogenaamde driehoek tussen ouders, school en leerling en de wisselwerking tussen deze actoren. Het is een methodiek waarin alle ontwikkelingstaken op verschillende belevingsgebieden bij de begeleiding betrokken worden. Over de methodiek zijn diverse boeken geschreven, waaronder de boeken die verkrijgbaar zijn in onze webshop.

Naast boeken over bijvoorbeeld contextuele leerlingbegeleiding, bieden we ook exemplaren over onderwerpen als gezondheid, solliciteren, zelfhulp en management. Daarnaast hebben we een categorie met diverse boeken. Dit zijn inspirerende en verrijkende boeken over uiteenlopende onderwerpen. Boeken die je echt aan het denken zetten.

Heb je vragen? Neem contact op!

Ben jij op zoek naar het beste boek over contextuele leerlingbegeleiding? Of zoek je juist een boek over een totaal ander onderwerp zoals solliciteren? Je bent bij ons aan het juiste adres. Wanneer je het boek vandaag bestelt, wordt het binnen twee dagen geleverd. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 2270 688.

Andere bezoekers bekeken ook:
Loopbaan boeken | Managementboek online | Boek leidinggevenden | Bedrijfsboek

© 2017 BETEREBOEKEN.NL IS DE WEBSHOP VAN UITGEVERIJ BIGBUSINESSPUBLISHERS - KVK 56702159 - ALGEMENE VOORWAARDEN