• Binnen twee werkdagen in huis
  • Veilig betalen
  • Niet tevreden? Geld terug.

Loopbaan boeken

Kun jij wel wat hulp gebruiken als het gaat om de keuzes in jouw loopbaan, pak daar dan een van de boeken uit de selectie van Betere Boeken bij. Het is namelijk heel begrijpelijk dat je daar wat moeite mee hebt. Wat vind jij nou echt leuk en belangrijk? Waar liggen jouw talenten? En wat is jouw droombaan? Een antwoord vinden op deze vragen is een hele klus. Om loopbaankeuzes te structureren en te leren goede keuzes te maken, kan een loopbaan boek jou helpen. Benieuwd? Bekijk de vele inspirerende titels bij Betere Boeken eens!

Ruime keuze uit loopbaan boeken bij Betere Boeken

Wil jij het roer helemaal omgooien en wil je compleet nieuwe plannen maken voor jouw carrière? Zit je middenin een sollicitatieprocedure en wil je weten hoe je meer kans maakt op de baan? Of ben je op zoek naar inspiratie en wil je meer plezier krijgen in je huidige werk? Wat je reden ook is om een loopbaan boek te lezen: bij Betere boeken profiteer je van een zeer ruime keuze. Boeken die specifiek geschikt zijn voor 50-plussers, boeken speciaal voor net-afgestudeerden, boeken voor mensen die op zoek zijn naar hun droombaan en boeken voor mensen die al jaren bij hetzelfde bedrijf werken: we hebben het allemaal. Een loopbaan boek kopen? Dat doe je dus bij Betere Boeken!

Gratis verzending vanaf €20,-

Een loopbaan boek bestellen bij Betere Boeken? Dat is een uitstekende keuze. Hier kun je namelijk niet alleen kiezen uit verschillende loopbaan boeken, je betaalt ook nog eens geen verzendkosten wanneer je bestelt voor meer dan €20,-. Heb je vragen aan Betere Boeken? Bel naar 030 2270 688 en spreek direct met een van onze medewerkers.

Andere bezoekers bekeken ook:
Carrière boek | Management boeken bestellen | Boeken succesvolle ondernemers | Zelfhulpboeken

© 2017 BETEREBOEKEN.NL IS DE WEBSHOP VAN UITGEVERIJ BIGBUSINESSPUBLISHERS - KVK 56702159 - ALGEMENE VOORWAARDEN