Grej of the day

Micael Hermansson, de bedenker van Grej of the day, komt naar Nederland en België!

Micael Hermansson komt naar Nederland en België om te vertellen over Grej of the day. Wat is het, hoe werkt het precies en waarom is Grej of the day zo’n groot succes?

In Zweden en Finland is Grej of the day al een enorm populaire manier om kinderen de liefde voor kennis bij te brengen. Ook in Nederland en België gaan steeds meer leerkrachten in het basisonderwijs ermee aan de slag. Een ‘grej’ is een magische microles van ongeveer acht minuten over elk mogelijk onderwerp. Een dag eerder krijgen de kinderen een raadsel mee naar huis, en dan begint er al iets te gebeuren…

Maar een ‘grej’ is niet zomaar een spreekbeurt. De microles is kort, en er moet in elk geval een wow-element in zitten. En ook het raadsel verzin je niet zomaar…

Het doel van de korte les is dat de kinderen hun monden openvallen en zij thuis vertellen wat zij die dag hebben geleerd, in plaats van het gebruikelijke ‘niks bijzonders’.

Vanaf september 2019 is Hermanssons boek Grej of the day ook in het Nederlands beschikbaar. Maar nu al komt hij graag vertellen wat het is en hoe je er een succes van maakt. Je hebt nu de gelegenheid om de charismatische en inspirerende Hermansson te ontmoeten voor slechts € 17,50.

Ede (Gld.), zaterdag 18 mei 2019, 15:00 uur
Pelt (België), zondag 19 mei 2019, 15:00 uur
Drachten, maandag 20 mei 2019, 19:30 uur Uitverkocht
Rhoon, dinsdag 21 mei 2019, 19:30 uur Uitverkocht
Kudelstaart, woensdag 22 mei 2019, 15:00 uur

Volg de link en schrijf je in!

In september 2019 verschijnt het Zweedse boek Grej of the day in het Nederlands. Met 100 grejs van Micael Hermannson, inclusief 100 digitale bestanden. Je kunt er meteen mee aan de slag. Bestel hem nu alvast met korting, dan heb je hem begin september.