Corona-aanbod, speciaal voor de lezers van Bakkers in Bedrijf, Vis Magazine, Vlees+, IJs Magazine, More Than Drinks!, EVMI, Pompshop, Stadswerk, Pf en Tekstblad

Even sparren met een doorgewinterde adviseur

Het zijn bijzonder uitdagende tijden voor iedereen met een winkel of andere MKB-onderneming. Supermarkten ervaren topdrukte, andere winkels zijn gesloten. Iedereen maakt zich zorgen over de gezondheid van klanten en personeel.

Hoe houd je je zaak overeind? Kun je iets slims via internet bedenken? Of samenwerken met anderen?

Retailadviseur Johan de Meij denkt graag met je mee. In een speedcoachgesprek legt hij samen met jou de belangrijkste vragen op tafel waar je nu voor staat. En hij reikt je richtingen aan waarin je antwoorden kunt vinden.

In zijn boek De zelfsturende ondernemer beschrijft Johan de ondernemerslessen die hij leerde tijdens een avontuurlijke zeiltocht.

Lezersaanbieding
– Eén speedcoachgesprek (ca. 15 minuten) voor slechts € 35 incl. btw. (Normaal € 100) Bestel
– Eén speedcoachgesprek (ca. 15 minuten) plus het boek De zelfsturende ondernemer € 50 (Normaal € 110) Bestel
Of bestel alleen het boek (€ 24,95)

Johan de Meij (1962) adviseert ondernemers in de retail die opnieuw hun koers willen bepalen. Hij is zelf een doorgewinterde retailer en al jaren ondernemer.

In 2018 ondernam Johan een solo zeilreis naar de Azoren. Hij kwam zichzelf onderweg keihard tegen en werd geconfronteerd met tegenslagen en barre omstandigheden. Zijn tocht kende een abrupt einde waarbij hij bijna alles verloor. Toch kwam hij rijker weer thuis. De reis heeft hem inzichten gegeven die je één op één kunt doortrekken naar jouw bedrijf en situatie.

Johan is adviseur bij Vuurvoorondernemers.