Wanneer komt mijn bestelling?

Wij verzenden je bestelling binnen twee werkdagen met PostNL. Je hebt hem meestal binnen drie werkdagen in huis maar vaak eerder. Zodra je bestelling is ingepakt, krijg je een track & trace code per e-mail. Daarmee kun je je bestelling volgen.

Ik heb mijn bestelde product niet ontvangen

Je hebt per mail een track en trace code ontvangen van PostNL. Misschien is die in je spambox terecht gekomen? PostNL kan je vertellen wanneer je je bestelling kunt verwachten.
Kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje.

 

Ik heb slechts een deel van de bestelling ontvangen

Dit komt wel eens voor, vooral bij producten van Grej of the day. De meeste boeken verzenden we als brievenbuspakje en posters versturen we als pakket. Soms komt dus een deel van je bestelling met de gewone postbode en een deel met de pakketbezorger. Je kunt dus het beste nog een dag geduld hebben. En stuur anders een mailtje.

 

Mijn bestelling is beschadigd aangekomen

Er gaat wel eens wat verkeerd bij de post. Is je bestelling beschadigd aangekomen en wil je een nieuw product? Mail ons dan. We hebben foto’s nodig van de beschadigingen én van de verpakking zoals die bij jou is aangekomen. Ook hebben we een foto nodig van het verzendetiket, waar zichtbaar de code op staat onder de barcode. Deze code begint met ‘3SMYPA’. Als we die foto’s binnen hebben, dan sturen we je een nieuw product.

 

Er zit geen pakbon of factuur bij

Dat klopt. We willen papierverspilling voorkomen. De factuur krijg je per mail.

 

Het product is niet wat ik wilde

Ben je niet tevreden? Dan stuur je de bestelling retour en krijg je het aankoopbedrag terug. Je betaalt wel € 2,00 als tegemoetkoming in de verzendkosten.
Hoe werkt het? Zodra je bestelling wordt verzonden, ontvang je een mail met je track & trace-code en een link om een retouretiket te downloaden. Plak dat etiket over ons verzendetiket, en breng het pakje naar een PostNL-punt. Doe dat binnen 30 dagen na je bestelling. Zodra het pakket in goede staat is gearriveerd, krijg je het aankoopbedrag terug.